Alessandro Carloni

Kung Fu Panda 3
7.2
HD

Kung Fu Panda 3

Jan. 23, 2016

Kung Fu Panda 3

Duke vazhduar aventurat e tij legjendare, Pou duhet të përballet me dy kërcënime të jashtëzakonshme epike, një të mbinatyrshëm dhe një tjetër ...