Alex Corven Caronia

The Italian Job
7.0
HD

The Italian Job

May. 30, 2003

The Italian Job

Pasi u tradhëtuan dhe u lanë për të vdekur në Itali, Çarli dhe skuadra e e tij planifikojnë një vjedhje ari kundër ish aleatit të tyre.