Alex Foreman

Gotti
4.6
HD

Gotti

Jun. 15, 2018

Gotti

Kjo është historia e shefit më madh të krimit të organizuar në Nju Jork, Xhon Goti dhe djalit të tij, si pasardhës i denjë.