Alex Gibney

The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley
7.1
HD

The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Me një shpikje të re që premtoi të revolucionarizojë testimin e gjakut, Elizabeth Holms u bë miliarderja më e re në botë, e konsideruar si Stiv ...
Zero Days
7.8
HD

Zero Days

Jul. 08, 2016

Zero Days

Një dokumentar i përqëndruar te Staksnet, një virus kompjuterik i cili vetë-kopjohet të cilin SHBA-ja dhe Izraeli e lëshuan për të shkatërruar ...