Alex Moffat

Isle of Dogs
8.1
HD

Isle of Dogs

Mar. 23, 2018

Isle of Dogs

Në Japoni një kryebashkiak adhurues i maceve kërkon të shfarosë qentë dhe t’i zhdukë përgjithmonë ndaj i dëbon në një ishull të pabanuar. ...