Alex Winter

Deep Web
7.0
HD

Deep Web

Mar. 15, 2015

Deep Web

Një dokumentar që eksploron ngritjen e një interneti të ri; të decentralizuar, enkriptuar, të rrezikshëm dhe përtej ligjit.