Alexander B. Hill

Semper Fi
6.1
HD

Semper Fi

Oct. 04, 2019

Semper Fi

Një oficer policie përballet me një dilemë etike kur bëhet fjalë për të ndihmuar vëllain e tij për t’u arratisur nga burgu.
Assassination Nation
5.9
HD

Assassination Nation

Sep. 21, 2018

Assassination Nation

Pasi del në internet informacioni personal i shumë qytetarëve të një qyteti të vogël, qyteti humbet kontrollin. Ndërkohë katër vajza të reja ...
Self/less
6.5
HD

Self/less

Jul. 10, 2015

Self/less

Një pasanik që merret me pasuri të patundshme dhe që lëngon nga një sëmundje vdekjeprurëse transferon vetëdijen e tij në një trup të ri e të ...
Kidnap
5.9
HD

Kidnap

Aug. 04, 2017

Kidnap

Një nëne i rrëmbehet fëmija në park. Ajo nuk qëndron duarkryq për të pritur ndërhyrjen e policisë, por bën çmos që të shpeshtojë djalin e saj.
Deepwater Horizon
7.2
HD

Deepwater Horizon

Sep. 29, 2016

Deepwater Horizon

Një histori e vendosur në det të hapur, në një anije ku bëhej shpimi i naftës, e cila shpërthen në prill të vitit 2010 dhe krijon derdhjen më të ...