Video Sources 642 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Shiko ne Albvidalbavid.xyz
Ticking Clock

Ticking Clock

Jan. 04, 2011USA101 Min.R
Your rating: 0
7 1 vote

Synopsis

Lewis Hicks është një gaze­tar i spe­cial­izuar në shkrim në lid­hje me krime e vrasje. Në vend që të shkruaj his­tor­inë tjetër, Lewis bëhet vet his­to­ria e ardhshme sepse ai është i vetmi i dyshuar për vras­jen e të dashurës së tij e cila vritet në mënyrë shumë të rënd. Lewis fil­lon vet me het­imin e vras­jes dhe gjenë vik­ti­mat e tij të fun­dit që për ta ka shkruar. Lewis beson se ai është i vetmi per­son që mund ta ndaloj vrasësin para se të vritet dikush tjetër duke gjetur se çdo gjurmë çon në një jetim 9-vjeçar që jeton në një shtëpi jetimësh.

Ticking Clock
Original title Ticking Clock
IMDb Rating 5.3 2,913 votes
TMDb Rating 4.8

Director

Cast

Cuba Gooding Jr. isLewis Hicks
Lewis Hicks
Yancey Arias isEd Beker
Ed Beker
Veronica Berry isFelicia Carson
Felicia Carson
Dane Rhodes isLt Gordon Becker
Lt Gordon Becker
Monica Acosta isDetective
Detective

Similar titles

R2B: Return to Base
Ex Machina
Bad Boys II
The Heavy
Agjenti Kodi Banks
Street Fighter: The Legend of Chun-Li
Monster Hunter
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Double Impact
Predator 2
Shooting Heroin
Dead Snow 2: Red vs. Dead