A.D. Johnson

Detention
5.8
HD

Detention

Mar. 16, 2011

Detention

Një vrasës serial i lirë në Gjimnazin e Grizzly Lake. Presidenti mendon se vrasësi mund të jetë një nga studentët dhe duke iu druajtur më të ...