A. J. Benza

Rocky Balboa
7.2
HD

Rocky Balboa

Dec. 20, 2006

Rocky Balboa

Tridhjetë vjet pas rënies së gongut të parë, Roki Balboa rikthehet prej pensionit, dhe vesh dorezat e tij, për ndeshjen e fundit, kundër ...