A.J. Cook

Werr
5.9
HD

Werr

Nov. 16, 2013

Werr

A.J. Kuk është një avokate që ka marrë në mbrojtje një njeri që dyshohet se ka masakruar një familje të tërë. Edhe pse në pamje të parë klienti i ...
Final Destination 2
6.2
HD

Final Destination 2

Jan. 31, 2003

Final Destination 2

Kur Kimberli ka një vizion të dhunshëm të një aksidenti në autostradë ajo e bllokon atë duke shpëtuar disa prej atyre që do vdisnin. Por të ...
Mother’s Day
6.3
HD

Mother’s Day

Sep. 23, 2010

Mother’s Day

Anëtarët sadist te një familjeje kthehen shtëpinë e tyre të fëmijërisë për të terrorizuar pronarët e rinj të shtëpis dhe mysafirët e tyre.
Wer
5.9
HD

Wer

Nov. 16, 2013

Wer

Një avokate merr në mbrojtje një njeri që dyshohet se ka masakruar një familje amerikane. Edhe pse ky njeri duket i qetë dhe i butë, shumë shpejt ...