Aakash Dabhade

Lootcase
7.9
HD

Lootcase

Jul. 31, 2020

Lootcase

Nandan Kumar has në një valixhe dhe zbulon se është plot me para. Ai nuk di asgjë, se kujt i përket, nga është, ose si arriti atje. Nandan duhet ...
Shivaay
6.4

Shivaay

Oct. 28, 2016

Shivaay

Shivai është një alpinistë, aventurier Himalajan dhe një baba i devotshëm që mundohet të rris vajzën e tij, Gora, i vetëm. Fati i kësaj familjeje ...