Aanya Dureja

Jalebi
5.6
HD

Jalebi

Oct. 12, 2018

Jalebi

Një çift i larguar ndodh të takohen në një udhëtim me tren ku ata në mënyrë të pavarur reflektojnë mbi çfarë shkoi keq në marrëdhënien e tyre dhe ...