Aaron Ashmore

22 Chaser
5.2
HD

22 Chaser

Jul. 06, 2018

22 Chaser

Një nga të fundit i ndershëm në shoferët e kamionçinave të rimorkimit në qytet, rrezikon gjithçka në një udhëtim për tu bërë mbret i rrugës dhe ...
The Shrine
5.6
HD

The Shrine

Oct. 14, 2010

The Shrine

Dy gazetare femra dhe një fotograf udhëtojne për në Evropë për të hetuar një seri zhdukjesh misterioze, vetëm për të gjetur veten të përfshirë në ...
The Thaw
5.2
HD

The Thaw

Jan. 01, 2009

The Thaw

Një ekspeditë kërkimore në Arktik zbulon se një shkrirje e akujve polarë ka lëshuar një parazit vdekjeprurës parahistorik.
Regression
5.7
HD

Regression

Oct. 01, 2015

Regression

Një baba është akuzuar për një krim që nuk i kujtohet ta ketë bërë: për abuzim seksual me vajzën e tij. Pretendimi që kultet satanike kishin ...