Aaron Dominguez

Words on Bathroom Walls
6.8
HD

Words on Bathroom Walls

Aug. 21, 2020

Words on Bathroom Walls

I diagnostikuar me skizofreni në gjysmën e vitit shkollor, një djalosh i zgjuar përpiqet që të fshehë sëmundjen dhe botën e tij të hijeve nga të ...