Aaron Kwok

The Monkey King
4.9
HD

The Monkey King

Jan. 09, 2014

The Monkey King

Historia e Sun Wukong një majmun mistrec i cili u krijua për t’i dhënë fund luftës midis demonëve dhe parajsës. Ai do të kalojë shumë pengesa nga ...
One Night Only
6.2
HD

One Night Only

Jul. 22, 2016

One Night Only

Pas harxhimit të trashëgimisë së tij, një i fiksuar pas kumarit bëhet mik me një prostitutë e cila vendos ta ndihmojë për vajzën e tij, duke u ...
Cold War II
6.7
HD

Cold War II

Sep. 08, 2016

Cold War II

Duke kaluar pak kohë nga ato që ndodhën në filmin e parë, tanimë Shon Lau është Komisioner i policisë, pas një operacioni të suksesshëm shpëtimi. ...
Peace Breaker
6.0
HD

Peace Breaker

Aug. 18, 2017

Peace Breaker

Një detektiv i pandershëm moralisht kalon një nga ditët më të këqija të jetës së tij pasi ai përpiqet të mbulojë një krim aksidental.
Port of Call
6.7
HD

Port of Call

Nov. 13, 2015

Port of Call

Një detektiv merr përsipër të zgjedh një vrasje misterioze të një vajze 16 vjeçare.
Project Gutenberg
7.2
HD

Project Gutenberg

Sep. 30, 2018

Project Gutenberg

Policia e Hong Kongut është vënë në kërkim të një bande falsifikimesh, e drejtuar nga një mëndje djallëzore me nofkën ” Piktori”. Me ...
The Monkey King 3
5.5
HD

The Monkey King 3

Feb. 16, 2018

The Monkey King 3

Një prift që udhëton për të përmbushur misionin e tij, bashkë me miqtë e tij, përfundojnë në një tokë të banuar vetëm nga femra.