Aaron Marshall

Swiss Army Man
7.9

Swiss Army Man

Jun. 24, 2016

Swiss Army Man

Një njeri pa shpresa i bllokuar në një ishull të pabanuar bëhet shok me një kufomë dhe bashkë ndërmarrin një udhëtim surreal për t’u kthyer ...