Aaron Paul

Exodus: Gods and Kings
6.1
HD

Exodus: Gods and Kings

Dec. 03, 2014

Exodus: Gods and Kings

Udhëheqësi sfidues Moisiu ngrihet kundër Faraonit egjiptian Ramses, duke vendosur 600.000 skllevër në një udhëtim monumental të ikjes nga Egjipti ...
The Parts You Lose
5.2
HD

The Parts You Lose

Oct. 04, 2019

The Parts You Lose

Në këtë film luan Aaron Paul, personazhi i Breaking Bad dhe rastësia bashkon një kriminel në arratisje me një djalë të vogël shurdh-memec, kur ...
American Woman
6.5
HD

American Woman

Jun. 14, 2019

American Woman

Një grua rrit nipin e vogël pasi vajza e saj zhduket…
Fathers and Daughters
7.1
HD

Fathers and Daughters

Oct. 01, 2015

Fathers and Daughters

Një shkrimtar fitues i çmimit Pulitzer përballet me të qënit një i ve dhe baba mbas një problemi psikik, ndërkohë që 27 vjet më vonë, e bija ka ...
Triple 9
6.3
HD

Triple 9

Feb. 19, 2016

Triple 9

Një bandë kriminelësh dhe policësh të korruptuar planifikojnë të vrasin një oficer policie për të kryer me sukses grabitjen më të madhe që kanë ...
Eye in the Sky
7.3
HD

Eye in the Sky

Sep. 11, 2015

Eye in the Sky

Kolonele Katerinë Pauëll, një oficere ushtarake në drejtimin e operacioni për të kaput terroristë në Kenia, shikon misionin e saj të ...
Need for Speed
6.5
HD

Need for Speed

Mar. 13, 2014

Need for Speed

Sapo del nga burgu, ku kishte hyrë për shkak se ja punon një ish-partner në një garë makinash ku vdes shoku i tij i ngushtë, ai arrin të marrë ...
Central Intelligence
6.3
HD

Central Intelligence

Jun. 15, 2016

Central Intelligence

Pasi ribashkohet me një mik të vjetër nëpermjet Facebook-ut, një llogaritar i urtë e i sjellshëm joshet nga bota e spiunazhit ndërkombëtar.
The Last House on the Left
6.6
HD

The Last House on the Left

Pasi një nga bandë psikopatësh rrëmbejnë dhe sulmojnë brutalisht dy vajza, gjejnë strehim në një shtëpi pushimi që i përket prindërve të një prej ...
The 9th Life of Louis Drax
6.3
HD

The 9th Life of Louis Drax

Një psikolog që fillon të punojë me një djalë të vogël që ka pësuar një rënie afërsisht fatale e gjen veten të mbytur në një mister që teston ...
A Long Way Down
6.4
HD

A Long Way Down

Mar. 20, 2014

A Long Way Down

Katër njerëz takohen në mbrëmjen e Vitit të Ri dhe formojnë një familje zëvendësuese për të ndihmuar njëri-tjetrin me vështirësitë e jetës.
Hellion
6.1

Hellion

Jun. 13, 2014

Hellion

Sjellja e adoleshentit Xhejkob, që ishte i pasionuar pas garave motokros dhe ajo babait të tij, çojnë Shërbimin e Mbrojtjes së Fëmijëve t’i ...