Aaron Pearl

Endless
4.6
HD

Endless

Apr. 09, 2020

Endless

I ngecur në harresë, pasi vdes në një aksident automobilistik, një i ri kapërcen jetën dhe vdekjen duke gjetur një mënyrë për tu rilidhur me ...
The Tortured
5.5
HD

The Tortured

Jun. 15, 2010

The Tortured

Jeta e një çifti të klasës së mesme është shkatërruar kur fëmija i tyre i vetëm është rrëmbyer dhe vrarë. Të lodhur me hakmarrje, çifti ...