Aaron Tveit

Premium Rush
6.5
HD

Premium Rush

Aug. 24, 2012

Premium Rush

“Prioritet Absolut”: Një korrier me biçikletë në Manhatan, ka si rregull kryesor çuarjen me çdo kusht të çdo porosie në destinacion. ...
Les Misérables
7.6
HD

Les Misérables

Dec. 18, 2012

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...