Aaron Yoo

Disturbia
6.9
HD

Disturbia

Apr. 12, 2007

Disturbia

Një adoleshent që jeton nën arrest shtëpie bindet se fqinji i tij është një vrasës serial.
Gamer
5.8
HD

Gamer

Sep. 03, 2009

Gamer

Në një lojë mendje–kontrolluese në të ardhmen , të dënuarit me vdekje janë të detyruar për të luftuar në një “mjedis loje”. I dënuari ...
Friday the 13th
5.6
HD

Friday the 13th

Feb. 11, 2009

Friday the 13th

Një grup adoleshtësh të rinj zbulojnë një kamp të paautorizuar në liqenin e kristaltë, ku shumë shpejt hasin Xheison Vurhis-in dhe qëllimet e tij ...
Nick and Norah’s Infinite Playlist
6.7
HD

Nick and Norah’s Infinite Playlist

Nxënësi i shkollës së mesme Nick Oleri, anëtar i grupit të rrokut “Të neveritshmit”, takon Nora Silverberg kur ajo i kërkon të jetë i ...
Kid Cannabis
6.4
HD

Kid Cannabis

Apr. 18, 2014

Kid Cannabis

Një tetëmbëdhjetë vjeçar që kishte lënë shkollën, së bashku me mikun e tij njëzetëeshtatë vjeçar, nisin të trafikojnë marijuanë përtej kufirit të ...
The Wackness
7.0
HD

The Wackness

Jul. 03, 2008

The Wackness

Është vera e vitit 1994, dhe rrugët e Nju Jorkut po gumzhijnë me hip-hop. Vendosur kundër këtij sfondi, një adoleshent i vetmuar i quajtur Luka ...
Demonic
5.3
HD

Demonic

Feb. 12, 2015

Demonic

Një oficer policie dhe një psikologe hetojnë vdekjen e pesë personave të cilët u vranë ndërkohë që përpiqeshin të thërrisnin fantazma.
21
6.8
HD

21

Mar. 27, 2008

21

“21” është një histori e bazuar në fakte reale të 6 studentëve të MIT të cilët u trajnuan të numëronin letrat e lojës “Black Jack”. Ata filluan ...
Killing Gunther
HD

Killing Gunther

Sep. 22, 2017

Killing Gunther

Një grup vrasësish me pagesë duan të vrasin vrasësin më të mirë të momentit, Guntherin. Por planet nuk shkojnë si duhet sepse Guntheri ndodhet ...