Aasif Mandvi

Human Capital
9.1
HD

Human Capital

Mar. 20, 2020

Human Capital

Jetët e dy familjeve të kundërta përplasen me njëra tjetrën kur fëmijët e tyre krijojnë një lidhje që çon drejt një ngjarjeje tragjike…
The Proposal
6.7
HD

The Proposal

Jun. 01, 2009

The Proposal

Margareti është maniake e punës, shefe e redaksisë së botimeve të reja, karriera e së cilës vihet papritur në rrezik kur viza i mohohet dhe merr ...
Premium Rush
6.5
HD

Premium Rush

Aug. 24, 2012

Premium Rush

“Prioritet Absolut”: Një korrier me biçikletë në Manhatan, ka si rregull kryesor çuarjen me çdo kusht të çdo porosie në destinacion. ...
Million Dollar Arm
7
Full HD

Million Dollar Arm

May. 09, 2014

Million Dollar Arm

Një agjent sportiv inskenon një strategji rekrutimi jo shumë të zakonshme për të sjell talentet indian të kriketit që të luajnë në Ligën Kryesore ...
The Dictator
6.4
HD

The Dictator

May. 15, 2012

The Dictator

Historia heroike e një diktatori i cili rrezikon jetën e tij për të siguruar që demokracia nuk do të vijnë në vendin që ai ka krijuar me shume dashuri.
The Last Airbender
4.2
HD

The Last Airbender

Jun. 30, 2010

The Last Airbender

Historia ndjek aventurat e Aang, një pasardhës i ri i një linje të gjatë Avatarëësh, të cilët duhet t’i lënë mënjanë mënyrat e fëmijërisë së tij ...