Abbey Thickson

The Divide
5.8
HD

The Divide

Mar. 13, 2011

The Divide

Të mbijetuarit e një sulmi bërthamor janë mbledhur së bashku në bodrumin e ndërtesës së tyre, ku frika dhe pakësimi i furnizimeve me ushqime,i ...