Abby Quinn

Shithouse
6.8
HD

Shithouse

Oct. 16, 2020

Shithouse

Një student i kolegjit shkon në një parti në Shithouse dhe përfundon duke kaluar natën me një vajzë, e cila ka pasur një ditë të ndyrë dhe ...
I’m Thinking of Ending Things
7.2
HD

I’m Thinking of Ending Things

Plot me dyshime, një grua e re udhëton me të dashurin e saj të ri në fermën e veçuar të prindërve të tij. Me të mbërritur, ajo fillon të dyshojë ...
Landline
6.4
HD

Landline

Jul. 21, 2017

Landline

Në vitin 1995, një adoleshente që jeton me motrën dhe prindërit e saj në Manhatan zbulon se babai i saj ka një lidhje jashtë martese.