Abdel Ahmed Ghili

La Haine
8.1
HD

La Haine

May. 31, 1995

La Haine

Kur një i ri arab arrestohet dhe rrihet keq nga policia, një protestë shpërthen në periferinë famëkeqe të Parisit. Tre nga bashkëmoshatarët e ...