Abdol Rahman Karim

Turtles Can Fly
8.1
HD

Turtles Can Fly

Jan. 07, 2005

Turtles Can Fly

Pranë kufirit Irakiano-turk në prag të pushtimit amerikan, fëmijët refugjatë si Kak 13-vjeçar (Ibrahim), vlerësojne dhe presin fatin e tyre.