Abdul Quadir Amin

Manmarziyaan
7.0
HD

Manmarziyaan

Sep. 14, 2018

Manmarziyaan

Një vajzë e gjallë e gjen veten të kapur në një trekëndësh të ndërlikuar dashurie, të ngarkuar me presione shoqërore dhe familjare.
Gold
7.9
HD

Gold

Aug. 15, 2018

Gold

Udhëtimi i një njeriu që ndihmoi Indinë të fitonte medaljen e parë të artë në Lojrat Olimpike si një komb i lirë.