Abel Ferrara

Black Butterfly
6.0

Black Butterfly

May. 26, 2017

Black Butterfly

Jashtë një qyteti malor ku ndodhin një seri rrëmbimesh dhe vrasjesh, Paul (Antonio Banderas), një shkrimtar i ri, përpiqet të fillojë atë që ai ...