Abel Jafri

Timbuktu
7.2
HD

Timbuktu

Dec. 10, 2014

Timbuktu

Një bariu gjedhësh dhe familjes së tij befas i trazohet jeta e tyre e qetë në dunat e Timbuktusë nga një grup Xhihadistësh.
The Extraordinary Journey of the Fakir
7.2
HD

The Extraordinary Journey of the Fakir

Ajatashatru Lavash Patel ka jetuar gjithë jetën e tij në një lagje të vogël në Mumbai duke u bërë njerëzve marifete magjie ne rrugë. Ai nis ...