Abhay Deol

Zero
6.1
HD

Zero

Dec. 21, 2018

Zero

Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur ...
The Lovers
4.6
HD

The Lovers

Feb. 13, 2015

The Lovers

Një tregim epik, gjithëpërfshirës dhe i gozhduar në një dashuri të pamundur dhe të vendosur në dy periudha kohore dhe në dy kontinente.
Happy Bhag Jayegi
6.4
HD

Happy Bhag Jayegi

Aug. 19, 2016

Happy Bhag Jayegi

Pasi largohet nga nje martese me shkuesi, nje vajze e re e gjen veten ne Pakistan ku djali i nje ish-guvernatori do ta bashkoje me te dashurin e saj.
Aisha
5.0
HD

Aisha

Aug. 06, 2010

Aisha

Rezultatet kaotike pas marteses me nje femer te pasur e kane konvertuar nje prodhues shkrepsesh ose organizues bastesh ne nje katundar naiv.
Raanjhanaa
7.6

Raanjhanaa

Jun. 21, 2013

Raanjhanaa

Dashuria e pare ze nje vend te vecante ,sidomos kur kujtimet jane te mbushura me momente emocionuese te qytetit ku jemi rritur.Benaras ze nje ...
Shanghai
7.3

Shanghai

Jun. 08, 2012

Shanghai

A small town somewhere in India is poised to become the next Shanghai. Billions of dollars are being poured into an upcoming International ...