Abhishek Bharate

Lion
8.1
HD

Lion

Nov. 24, 2016

Lion

Filmi tregon historinë e jashtëzakonshme të një 5 vjeçari, Sarusë, që përfundon gabimisht në një tren dhe humbet në Kalkutë. Jeta e tij ndryshon ...