Abigail Breslin

No Reservations
6.3
HD

No Reservations

Jun. 15, 2007

No Reservations

Një shefe kuzhine e fiksuar me perfeksionin mundohet të rrisë vajzën e motrës, që ka ndërruar jetë, teksa një shef tjetër kërcënon t’i ...
August: Osage County
7.2
HD

August: Osage County

Dec. 26, 2013

August: Osage County

Një shikim në jetët e femrave të forta të familjes Ueston, rrugët e të cilave kanë marrë drejtime të ndryshme derisa një krizë familjare do t’i ...
Definitely, Maybe
7.1
HD

Definitely, Maybe

Feb. 08, 2008

Definitely, Maybe

Një këshillues politik mundohet t’i shpjegojë divorcin dhe marrëdhëniet e tij të mëparshme vajzës së tij 11-vjeçare.
Zombieland: Double Tap
7.2
HD

Zombieland: Double Tap

Oct. 09, 2019

Zombieland: Double Tap

Columbus, Tallahassee, Wichita dhe Little Rock shkojnë në zemër të tokës amerikane ndërsa ndeshen kundër zombi evolucionare dhe kundër të ...
Ender’s Game
6.6
HD

Ender’s Game

Oct. 23, 2013

Ender’s Game

Toka u shkatërrua nga Formiksët, një racë aliene në dukje e vendosur për të shfarosur njerëzimin. Shtatëdhjetë vjet më vonë, njerëzit e Tokës ...
Nim’s Island
6.0
HD

Nim’s Island

Apr. 03, 2008

Nim’s Island

Një vajzë e vogël e quajtur Nim, jeton në një ishull në mes të oqeanit me babain e saj shkencëtar. Nimi fillon të komunikojë me autoren e novelës ...
Zombieland
7.7
HD

Zombieland

Oct. 07, 2009

Zombieland

Kolombusit i është bërë zakon t’ia mbathë nga gjithçka që e frikëson. Talahasi nuk ka frikë nga asgjë. Nëse do të kishte, do t’ua kishte zhdëpur ...
Final Girl
4.7
HD

Final Girl

Apr. 14, 2015

Final Girl

Një burrë mëson një vajzë se si ajo të kthehet në një armë vdekjeprurëse. Kur ajo mbush 18 vjeç, pikas një grup adoleshentësh që vrasin femra dhe ...
Dirty Dancing
3.2
HD

Dirty Dancing

May. 24, 2017

Dirty Dancing

Gjatë pushimeve të verës në një rezort me familjen e saj, Frensis “Bebja” Hausman bie në dashuri me instruktorin e kërcimit të ...
Freak Show
7.0
HD

Freak Show

Jan. 12, 2018

Freak Show

Ndiqni historinë e adoleshentit Billi Blum, i cili, pavarësisht se ndjek një shkollë të mesme ultra konservatore, merr vendimin për të kandiduar ...
Haunter
5.9
HD

Haunter

Oct. 25, 2013

Haunter

Lisa Xhonson do dhe një ditë për të mbushur 16 vjeç. Dhe kështu do të mbetet përgjithmonë. Ajo dhe familja e saj kanë vdekur dhe janë dënuar ta ...
The Call
6.7
HD

The Call

Mar. 14, 2013

The Call

Xhordan Tërner është një operatore me eksperiencë e Urgjencës por pasi bën një gjykim të gabuar dhe një telefonatë përfundon keq, Xhordani ...
Rango
7.2
HD

Rango

Mar. 02, 2011

Rango

Rango është një kameleon që jeton si një kafshë e zakonshme shtëpiake dhe që përballet me një krizë të madhe identiteti. Pas së gjithash, sa lart ...
My Sister’s Keeper
7.4

My Sister’s Keeper

Jun. 26, 2009

My Sister’s Keeper

Ana Fitzxherald mundohet të fitojë pavarësinë mjekësore nga prindërit e saj të cilët deri tani e kanë shfrytëzuar për të shpëtuar motrën e saj më ...
Maggie
5.6

Maggie

May. 08, 2015

Maggie

Një vajzë adoleshente infektohet nga sëmundje që të transformon në zombi kanibalë. Gjatë transformimit, babai i saj i qëndron afër.