Abigail Cruttenden

Await Further Instructions
6.1
HD

Await Further Instructions

Janë Krishtlindjet dhe familja Milgram zgjohet duke parë se shtëpia e tyre është rrethuar nga një substancë e zezë e çuditshme. Diçka e madhe po ...
The Theory of Everything
7.7

The Theory of Everything

Nov. 26, 2014

The Theory of Everything

Filmi tregon jetën e fizikanit të shkëlqyer Stivën Hoking, dhe në veçanti romancën e tij me Xhejn Uajld, me të cilën ishte martuar dhe kishte tre ...