Abimana Aryasatya

Gundala
7.1
HD

Gundala

Aug. 29, 2019

Gundala

Heroi indonezian i librave komikë, Gundala dhe alter egoja e tij, Sancaka, hyjnë në botën kinematografike për të luftuar kundër një njeriu të ...
The Night Comes For Us
N/A
HD

The Night Comes For Us

Nov. 17, 2018

The Night Comes For Us

Ito, një vrasës me pagesë, pjesë e Triadës aziatike, gjendet në luftë mes bandës së tij dhe dëshirës për të shpëtuar një vajzë të vogël nga ...