Abu George Shibli

Ajami
7.4
HD

Ajami

Sep. 17, 2009

Ajami

Ajami është bashkësia fetare e përzier të myslimanëve dhe të krishterëve në Tel Aviv. Këto janë pesë tregime rreth jetës së përditshme në Ajami.