Acelya Devrim Yilhan

Beni Unutma-Mos më harro
6.2
HD

Beni Unutma-Mos më harro

Sinani dhe Olxhaji jane dy te rinj qe jane ndare nga te dashurit e tyre dhe e kane humbur besimin te dashuria. Pasi gjejne njeri tjetrin, ata ja ...