Action Bronson

The King of Staten Island
7.2
HD

The King of Staten Island

Një gjysëm-autobiografi, komedi-dramë, për Pete Davidson, duke u rritur në Staten Island. Përfshirë humbjen e babait gjatë 9/11 dhe hyrjen në ...