Adam Alexi-Malle

Mr. Peabody & Sherman
6.9

Mr. Peabody & Sherman

Feb. 07, 2014

Mr. Peabody & Sherman

Kjo është historia e qenit me inteligjent dhe “të lexuar” në botë zoti Pibadi dhe djalit të tij të adoptuar, Sherman. Aventurat e ...