Adam Barnett

Silent House
5.3
HD

Silent House

Jan. 21, 2011

Silent House

Një vajzë e bllokuar në një shtëpi dhe nuk mund të kontaktojë me botën e jashtme, ngaqë forcat e mbinatyrshme faniten në shtëpinë misterioze!