Adam Beach

The New Mutants
5.5
HD

The New Mutants

Aug. 26, 2020

The New Mutants

Pesë mutantë të rinj, sapo zbuluan aftësitë e tyre ndërsa mbaheshin në një institucion sekret kundër vullnetit të tyre, luftojnë për t’i ...
Into the Grizzly Maze
5.3
HD

Into the Grizzly Maze

Feb. 27, 2015

Into the Grizzly Maze

Dy vëllezër bashkohen në vendin e tyre të fëmijërisë në Alaskën e egër. Ata duhet t’i shpëtojnë putrave të një ariu grizli të egër.
Windtalkers
6.0
Full HD

Windtalkers

Jun. 14, 2002

Windtalkers

Dy marina amerikan janë në Luftën e Dytë Botërore të cilit janë caktuar për të mbrojtur një marinar të Navajo, që duhet përdorur gjuhen e ti si ...
Hostiles
7.3
HD

Hostiles

Dec. 22, 2017

Hostiles

Në vitin 1892, një kapiten legjendar i ushtrisë amerikane, pranon të shoqërojë një shef të indigjenëve dhe familjen e tij në shtëpi, nëpërmjet ...
Cowboys & Aliens
6.0
HD

Cowboys & Aliens

Jul. 29, 2011

Cowboys & Aliens

Një anije kozmike arrin në Arizona në vitin 1873 për të pushtuar Tokën, duke filluar me zonën e egër Perëndimore. Një grup me lopçarë dhe vendas ...
Flags of Our Fathers
7.1
HD

Flags of Our Fathers

Oct. 18, 2006

Flags of Our Fathers

Historitë jetësore te gjashtë burrave që ngritën flamurin në Betejën e Iwo Jima, një pikë kthese në Luftën e Dytë Botërore.