Adam Brody

CHiPS
5.8
HD

CHiPS

Mar. 23, 2017

CHiPS

Një oficer fillestar bashkohet me një profesionist në patrullën e Kalifornisë, por së shpejti fillestari mëson se partneri i tij në të vërtetë ...
Jennifer’s Body
5.1
HD

Jennifer’s Body

Sep. 18, 2009

Jennifer’s Body

Nje nxitese tifozesh e pushtuar nga djalli kthehet ne nje vrasese vecanerisht e shokeve te saj te klases. A mundet shoku i saj i ngushte ...
Ready or Not
7.1
HD

Ready or Not

Aug. 21, 2019

Ready or Not

Nata e martesës së Grejsit merr një kthesë djallëzore kur aktet eksentrike të familjes së saj të re e detyrojnë të marrë pjesë në një lojë të ...
Isabelle
4.6
HD

Isabelle

Oct. 06, 2018

Isabelle

Ëndrra e një çifti të ri për fillimin e një familjeje thyhet pasi ata zbresin në thellësitë e paranojës dhe duhet të luftojnë për të mbijetuar, ...
Life Partners
6.2
HD

Life Partners

Dec. 05, 2014

Life Partners

Miqësia e dy vajzave lesbike Sashës dhe Peixhit vihet në provë pasi për herë të parë pasi Peixhi lidhet seriozisht me një djalë.
Think Like a Man Too
5.8
HD

Think Like a Man Too

Jun. 20, 2014

Think Like a Man Too

Të gjitha çiftet janë kthyer për një fundjavë në Las Vegas, por planet për një fundjavë romantike shkojnë mbrapsht kur aventurat e tyre të ...
Lovelace
6.2
HD

Lovelace

Aug. 08, 2013

Lovelace

Historia e Linda Lovelace, e cila është përdorur dhe abuzuar nga industria e pornografisë nën urdhërin e bashkëshortit të saj shtrëngues, para se ...
Sleeping with Other People
6.5
HD

Sleeping with Other People

Një kazanova natyral dhe një femër tradhtare formojnë një lidhje platonike, e cila në një farë mënyre bën që të linde ndjenja mes tyre.
Scream 4
6.2
HD

Scream 4

Apr. 11, 2011

Scream 4

Kanë kaluar 10 vjet që kur Sidney Prescott  pati një vizite nga “Vrasësi Fantazëm” , ajo mendon qe të gjitha gjerat ne jeten e saj u normalizuan ...
Thank You for Smoking
7.6
HD

Thank You for Smoking

Sep. 05, 2005

Thank You for Smoking

Komedi satirike që ndjek makinacionet e zëdhënësit kryesor të shefit të madhë të duhanit, Nick Naylor, që rrotullohet në emër të cigareve, ndërsa ...
Big Bear
4.9
HD

Big Bear

Sep. 22, 2017

Big Bear

I lënë nga e fejuara e tij, Xhoi vazhdon pa dëshirë me festën e tij të beqarisë dhe udhëton për në një shtëpi në pyll me tre shokë. Gjërat marrin ...
Cop Out
5.6
HD

Cop Out

Feb. 26, 2010

Cop Out

Karta e bejsbollit të Xhimit është vjedhur. Duke qenë shpresa e tij e vetme për të paguar dasmën e së bijës,ai vihet pas hajdutëve me ndihmën e ...
Mr. & Mrs. Smith
6.5
HD

Mr. & Mrs. Smith

Jun. 07, 2005

Mr. & Mrs. Smith

Një çift i martuar i mërzitur habiten kur mësojne se ata janë të dy vrasës të punësuar nga agjencitë konkurrente për të vrarë njëri-tjetrin.