Adam Butcher

Dog Pound
7.0
HD

Dog Pound

Apr. 24, 2010

Dog Pound

Tre kriminelë të mitur janë dënuar në institucionin korrektues ku ata ndeshen me dhunë bandash, vdekje, dhe ngacmimet nga stafi dhe të burgosur ...
Regression
5.7
HD

Regression

Oct. 01, 2015

Regression

Një baba është akuzuar për një krim që nuk i kujtohet ta ketë bërë: për abuzim seksual me vajzën e tij. Pretendimi që kultet satanike kishin ...