Adam Cheng

The Legend I
7.3
Full HD

The Legend I

Mar. 04, 1993

The Legend I

Shoqëria sekrete e Zambakut të Kuq është e vendosur të rrëzojë Perandorin e keq Mançu. Një nga Guvernatorët e tij dërgohet në një mision për të ...
Saving General Yang
6.4
HD

Saving General Yang

Apr. 04, 2013

Saving General Yang

Ne verilindje te Kinës, herët para eres sonë, dinastia “Song”, ne vitin 986 para erës sonë. Ushtria Khitan hakmerret per një masakër qe kishte ...
Fantasy Mission Force
4.9

Fantasy Mission Force

Feb. 13, 1983

Fantasy Mission Force

Japonia po përpiqet të marrë përsipër botën dhe gjeneralët e forcave aleate në përpjekje për të ndaluar japonezët janë zënë rob. Një forcë e ...