Adam Driver

What If
6.8
HD

What If

Sep. 07, 2013

What If

Uallas, i cili sapo është “djegur” nga një varg lidhjesh të dështuara dashurie, krijon një “lidhje” të menjëhershme me Shantrin, e cila jeton me ...
Inside Llewyn Davis
7.5
HD

Inside Llewyn Davis

Oct. 13, 2013

Inside Llewyn Davis

Brenda Luin Dejvis ndjek një javë në jetën e një këngëtari të ri popullor teksa ai navigon në skenën e muzikës të fshatit Grinuiç në vitit 1961. ...
The Report
7.2
HD

The Report

Sep. 12, 2019

The Report

Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes ...
Marriage Story
8.5
HD

Marriage Story

Nov. 06, 2019

Marriage Story

Një regjisor dhe gruaja e tij aktore luftojnë për një divorc rraskapitës, i cili i shtyn të kalojnë kufjtë personalë dhe krijues.
The Dead Don’t Die
5.9
HD

The Dead Don’t Die

May. 15, 2019

The Dead Don’t Die

Qyteti i qetë i Sentervillit lufton me një turmë zombish ndërsa të vdekurit fillojnë të ngrihen nga varret.  
Frances Ha
7.4
HD

Frances Ha

May. 17, 2013

Frances Ha

Një grua e Nju Jorkut (që nuk ka një apartament), figurante në një kompani vallëzimi (edhe pse ajo nuk është vërtet balerinë), e hedh veten në ...
BlacKkKlansman
7.8
HD

BlacKkKlansman

Aug. 09, 2018

BlacKkKlansman

Historia e një skuadre policësh që infiltrohen në një grup të Ku Kluks Klanit, që të pengojnë një sulm ndaj studentëve me ngjyrë, në Amerikën e ...
This Is Where I Leave You
6.6
HD

This Is Where I Leave You

Kur babai i tyre ndërron jetë, tre vëllezër dhe një motër detyrohen të kthehen në shtëpinë ku janë rritur për të mbajtur një javë zi për babanë e ...
While We’re Young
6.3
HD

While We’re Young

Apr. 03, 2015

While We’re Young

Martesa dhe karriera e e një çifti të moshës së mesme kthehen përmbys kur një çift I ri çarmatosës hyn në jetët e tyre.
Logan Lucky
7.3
HD

Logan Lucky

Aug. 17, 2017

Logan Lucky

Dy vëllezër përpiqen të kryejnë një vjedhje gjatë garave me makina Nascar.
Silence
7.2
HD

Silence

Dec. 22, 2016

Silence

Dy priftërinj udhëtojnë në Japoni për të shpëtuar mësuesin e tyre dhe për të përhapur krishtërimin.
Midnight Special
6.7
HD

Midnight Special

Feb. 18, 2016

Midnight Special

Një djalë me fuqi të mbinatyrshme kërkon të shkojë ne vendin të cili i pëket dhe për të arritur këtë gjë, atë e ndihmon babai i tij. Por e gjithë ...
J. Edgar
6.6
HD

J. Edgar

Nov. 09, 2011

J. Edgar

Si fytyra e zbatimit të ligjit në Amerikë për gati 50 vjet, J. Edgar Hoover u frikësua dhe u admiruar, fyer dhe nderuar. Por, prapa dyerve të ...