Adam Ferency

Cold War
7.7
HD

Cold War

Jun. 08, 2018

Cold War

Ne vitin 1950, një dirigjent muzike bie në dashuri me një këngëtare dhe përpiqet ta binde që të arratisen nga Polonia komuniste për në Francë.