Adam Fergus

The Professor and the Madman
7.3
HD

The Professor and the Madman

Profesori Xhejms Murei fillon të mbledhë fjalët e para për botimin e parë të Fjalorit Anglisht të Oksfordit në mesin e shekullit të 19-të dhe ...