Adam Greydon Reid

Recoil
5.2
HD

Recoil

Jan. 01, 2011

Recoil

Një polic kthehet ne perforcues ligji pas vrasjes së familjes së tij,duke u hakmarrë kundër vrasësve të familjes së tij dhe pastaj mbi gjithë ...