Adam Guthrie

VANish
5.1

VANish

Feb. 24, 2015

VANish

Një vajzë rrëmbehet nga shtëpia e saj dhe rrëbyesit kërkojnë nga babai i saj 5 milion dollarë. Rrëmbimi s’ka të bëjë vetëm me shumën e ...