Adam Hann-Byrd

Jumanji
6.9
HD

Jumanji

Dec. 15, 1995

Jumanji

Loja magjike me zare iu çel një botë të rrezikshme aventurash të vegjëlve, Xhudi dhe Piter. Duke gërmuar në dhomat e një shtëpie të vjetër, ...