Adam Huber

Breaking & Exiting
5.6
Full HD

Breaking & Exiting

Aug. 17, 2018

Breaking & Exiting

Herri, një hajdut simpatik shtëpiash, pengon Deizin nga vetëvrasja, teksa grabit shtëpinë e saj. Kështu fillon një udhëtim i errët dhe komik në ...